Kerst met de Kymmells

Tijdens de kerst komt het museum tot leven! Vader en moeder Kymmell, zoon Coenraad en dochter Christine hebben hun intrek genomen op de rijkelijk versierde havezate. Kom proeven van de magische ambiance en schud de Kymmells persoonlijk de hand!

Vanaf 14 december is Landgoed Mensinge weer omgetoverd in magische kerstsferen. Van bloemstukken tot sierlijk gedekte tafels en van cadeautjes onder de kerstboom tot authentieke hapjes; alles draagt bij aan een winterse kerstbeleving omstreeks 1880-1900. Kerst op Mensinge krijgt dit jaar zelfs een extra dimensie: de historische Jan Wilmsonn Kymmell, zijn vrouw en kinderen komen de vakantie doorbrengen op de havezate. Wie weet kunt u ze tijdens uw bezoek persoonlijk de hand schudden!


Mensinge is in kerstsfeer van 14 december t/m Tweede Kerstdag. De Kymmells zijn op de havezate in het weekend voorafgaand aan kerst (20, 21 & 22 december) en op de Tweede Kerstdag (26 december). Daarnaast is de indrukwekkende tentoonstelling Henk Helmantel voor het laatst te zien tot en met de Tweede Kerstdag!

692 keer bekeken

Openingstijden

Museum Havezate Mensinge is geopend van wo t/m zo van 13.00 - 16.30 uur. Vanaf 21 november t/m 6 december alleen op zaterdag en zondag geopend; vanaf 12 t/m 27 december: kerstexpositie. We zijn dan alle dagen open van 13.00 - 16.30 uur. Voor een bezoek aan het museum dient u vooraf te reserveren

Contact

Museum Havezate Mensinge

Mensingheweg 7

9301 KA Roden

050 501 5030

info@mensinge.nl

  • Twitter - Black Circle