Mensinge decor voor Festival Klassiek


Zondag 20 oktober organiseert Theater de Winsinghhof Festival Klassiek! Op verschillende locaties rondom de Brink kunnen muziekliefhebbers genieten van een verscheidenheid aan klassieke muziek. Op één dag beleef je maar liefst vijf verschillende klassieke programma’s, met als einde een spectaculair slotconcert in Theater de Winsinghhof. Op Festival Klassiek zijn de volgende formaties te horen: Duo Alla Classica, Duo Annette Scholten & Nynke Flach, Fryslân Brass en Duo Beyond Limits. De musici zijn te vinden in de theaterzaal van Theater de Winsinghhof, Museum Havezate Mensinge, het Koetshuis en Cuisinerie Mensinge. Alle concerten duren 30 minuten.


Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Kijk voor meer informatie over Festival Klassiek op de website van Theater de Winsinghhof: https://theaterroden.nl/festival-klassiek.

62 keer bekeken

Openingstijden

Museum Havezate Mensinge is momenteel gesloten. Begin juni is het museum weer geopend van woensdag t/m zondag van 13.00 - 16.30 uur. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie.

Contact

Museum Havezate Mensinge

Mensingheweg 7

9301 KA Roden

050 501 5030

info@mensinge.nl

  • Twitter - Black Circle