top of page
IMG_4273.JPG

Reserveren

Wilt u een bezoek brengen aan ons museum? Dat kan! In verband met de coronamaatregelen vragen wij u wel onze huisregels goed door te lezen en om een reservering te maken. Dit laatste kunt u doen door onderstaand formulier in te vullen. Werkt het formulier niet of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@mensinge.nl of 050-5015030.

Om te voorkomen dat een grote groep bezoekers op hetzelfde moment komt, werken we met drie tijdsloten waarvoor u kunt reserveren. Het is niet nodig om precies aan het begin van dit tijdslot aanwezig te zijn. Als u bijvoorbeeld reserveert voor het tijdslot 13:00 - 14:00 uur, betekent dit dat u zich binnen deze tijd kunt melden bij de kassa om een kaartje te kopen. Wij adviseren u dringend tijdens het bezoek aan de havezate een mondkapje te dragen.

 

Komt u met een groep van meer dan 8 personen? Dan verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen. 

Op de volgende data of dagdelen is het maximum aantal reserveringen bereikt:

 

Reserveren
arrow&v
arrow&v

Wij hebben uw reservering ontvangen. Hartelijk dank! Mocht het maximale aantal bezoekers dat wij voor dit dagdeel kunnen ontvangen al bereikt zijn, dan doen wij ons uiterste best u dit op tijd via de mail te laten weten. Wij kijken uit naar uw komst!

bottom of page