Welkom in

Museum Havezate Mensinge

Bezoekersinfo

Vind hier alle praktische informatie over actuele openingstijden, entreeprijzen, adres en routebeschrijving.

Agenda

Bezoek Museum Havezate Mensinge met haar unieke en rijke inventaris die bewaard is gebleven. Ook zijn er wisselende exposities te bezichtigen.

Nieuws

Lees hier het meest recente nieuws over het museum. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan in onderaan op deze pagina. 

Vanaf juni 2020: Reis door de tijd

Stap in de wonderlijke wereld van klokken! Vanaf begin juni is Museum Havezate Mensinge weer geopend voor publiek met een gloednieuwe tentoonstelling. De tentoonstelling Reis door de Tijd belicht de klok in al zijn facetten; van pendules, staande horloges en uurwerken tot de werkplaats van de klokkenmaker. Waan uzelf in vroegere tijden en sta een moment stil op de plek waar de klok al eeuwen tikt!

 

 

Mensinge gesloten t/m begin juni

Wegens overheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) is Museum Havezate Mensinge gesloten tot en met begin juni. In de eerste of de tweede week van juni zal het museum haar deuren weer openen voor publiek. Dit zal tevens de start zijn van de nieuwe tentoonstelling Reis door de tijd. Wij vragen hiervoor uw begrip.


Via de website houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van de actuele situatie. Mocht de situatie met betrekking tot het coronavirus aanzienlijk veranderen, dan nemen we opnieuw passende maatregelen. Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via info@mensinge.nl of 050-5015030.


Alle algemene informatie over hoe te handelen bij verdenking van besmetting en andere vragen zijn te vinden op RIVMGGD Drenthe en Rijksoverheid.

 

Agenda

Tentoonstelling: Reis door de tijd
VANAF JUNI 2020
Dag van het Kasteel
MA 1 JUNI (2e Pinksterdag)
Open Monumentendag
ZA 12 en ZO 13 SEP
Laat meer zien
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Doneer direct of word Vriend

Uw donaties, klein of groot, zijn bijzonder welkom, specifiek voor de restauratie en uitbreiding of voor Museum Havezate Mensinge in het algemeen.

Openingstijden

Museum Havezate Mensinge is momenteel gesloten. Begin juni is het museum weer geopend van woensdag t/m zondag van 13.00 - 16.30 uur. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie.

Contact

Museum Havezate Mensinge

Mensingheweg 7

9301 KA Roden

050 501 5030

info@mensinge.nl

  • Twitter - Black Circle