Steun het museum

Museum Havezate Mensinge is een stichting zonder winstoogmerk. Voor de restauratie en het onderhoud van haar gebouwen is het afhankelijk van inkomsten uit donaties, sponsoring en giften. Met de restauratie en het onderhoud van de gebouwen en ook de restauratie en aankoop van inventaris is veel geld gemoeid.
Wij vragen u om vriend te worden en bij te dragen aan het behoud en onderhoud van ons culturele erfgoed voor volgende generaties.


Vrienden van de Havezate steunen tegelijkertijd ook de restauratie van de authentieke inventaris, die de lange geschiedenis van Mensinge en haar bewoners weerspiegelt. Deze rijke historie mag niet verloren gaan.

Vriend worden

 

Voor € 25,- per jaar steunt u ons al. U kunt dit eenvoudig doen door een mail met uw contactgegevens te sturen naar info@mensinge.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Wij zijn ontzettend blij met uw steun, want daarmee draagt u bij aan het behoud en exposeren van ons culturele erfgoed. Dankzij uw bijdrage kan de havezate open blijven voor het publiek en kan het kostbare culturele erfgoed worden behouden!

De voordelen op een rij

Als vriend van Museum Havezate Mensinge profiteert u van een aantal voordelen:


 * Op vertoon van uw Vriendenpas hebt u gratis toegang tot Havezate Mensinge.


 * U mag gratis een introducé meenemen.


 * U wordt uitgenodigd voor officiële openingen van onze exposities.


 * Speciale tentoonstellingen (zoals de kersttentoonstelling) kunt u gratis bezoeken. U betaalt dus geen toeslag op de entreeprijs.


 * Onze nieuwsbrief ontvangt u viermaal per jaar en verder houden we u op de hoogte van het laatste nieuws rondom de Havezate.


* U steunt het behoud van ons culturele erfgoed.

Openingstijden

Museum Havezate Mensinge is tussen 27 december 2019 en 8 februari 2020 gesloten voor bezoekers.

Contact

Museum Havezate Mensinge

Mensingheweg 7

9301 KA Roden

050 501 5030

info@mensinge.nl

  • Twitter - Black Circle