Trouwen

Havezate Mensinge is een prachtig decor voor het organiseren van uw huwelijksvoltrekking en het maken van een fotoreportage. Zowel de historische eetkamer met grote vensters en uitzicht op de gracht, als de sfeervolle salon met klassieke inrichting bieden een schitterende trouwlocatie.  

Trouwen is een sfeervolle belevenis

 

Een huwelijksvoltrekking in Museum Havezate Mensinge is een sfeervolle belevenis... Als je erover denkt om Mensinge als trouwlocatie te kiezen, bespreken we graag eerst in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden. Ook de (wettelijke) verplichtingen voordat een huwelijk kan worden gesloten door de ambtenaar van de burgerlijke stand komen dan aan bod.

Op de dag zelf is de vaste contactpersoon jullie aanspreekpunt. De kosten voor een huwelijksvoltrekking op Mensinge bedragen € 300 (maandag t/m donderdag) en € 400 op vrijdag en zaterdag.

Fotoreportage

Het gehele jaar bestaat de mogelijkheid het landgoed te kiezen als locatie voor het maken van bruids- en familiefoto’s. Buiten de gracht mag vrij worden gefotografeerd.

 

Voor een reportage in en om de havezate moet u een afspraak maken. De kosten bedragen €100 voor een fotoreportage van 1 uur tijdens openingstijden (incl. toegangsprijs; max 5 personen). Prijzen buiten openingstijden op aanvraag.

IMG-8181.jpg
IMG_4073.JPG