Trouwen

Havezate Mensinge is een prachtig decor voor het organiseren van uw huwelijksvoltrekking en het maken van een fotoreportage. Zowel de historische eetkamer met grote vensters en uitzicht op de gracht, als de sfeervolle salon met klassieke inrichting bieden een schitterende trouwlocatie.  

Trouwen is een sfeervolle belevenis

 

Een huwelijksvoltrekking in Museum Havezate Mensinge is een sfeervolle belevenis... Als je erover denkt om Mensinge als trouwlocatie te kiezen, bespreken we graag eerst in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden. Ook de (wettelijke) verplichtingen voordat een huwelijk kan worden gesloten door de ambtenaar van de burgerlijke stand komen dan aan bod.

Op de dag zelf is de vaste contactpersoon jullie aanspreekpunt. De kosten voor een huwelijksvoltrekking op Mensinge bedragen € 300 (maandag t/m donderdag) en € 400 op vrijdag en zaterdag.

Fotoreportage

Het gehele jaar bestaat de mogelijkheid het landgoed te kiezen als locatie voor het maken van bruidsfoto’s. Buiten de gracht mag vrij worden gefotografeerd.

 

Voor een reportage in en om de havezate moet u een afspraak maken. De kosten bedragen €100 voor een huwelijksreportage van 1 uur tijdens openingstijden (incl. toegangsprijs voor bruidspaar, fotograaf en evt. kapster/kleedster; max 5 personen) en €150 buiten de openingstijden.

Trouwen in tijden van de coronacrisis: u kunt uw huwelijk op Mensinge laten voltrekken. Hierbij wordt de sfeervolle eetkamer 1,5 uur voor u en uw gezelschap gereserveerd. Er geldt een maximum van 12 personen (dit is inclusief de ambtenaar en het bruidspaar). Tijdens de huwelijksvoltrekking worden alle richtlijnen van het RIVM aangehouden (denk aan de 1,5 meter afstand). Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar trouwen@mensinge.nl.

IMG_4073.JPG