top of page

Trouwen

Havezate Mensinge is een prachtig decor voor het organiseren van uw huwelijksvoltrekking en het maken van een fotoreportage. Zowel de statige eetkamer met grote vensters en uitzicht op de gracht, als de sfeervolle salon met klassieke inrichting bieden een schitterende trouwlocatie.  

Trouwen is een sfeervolle belevenis

 

Een huwelijksvoltrekking in Museum Havezate Mensinge is een sfeervolle belevenis... Als je erover denkt om Mensinge als trouwlocatie te kiezen, bespreken we graag eerst in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden. Ook de (wettelijke) verplichtingen voordat een huwelijk kan worden gesloten door de ambtenaar van de burgerlijke stand komen dan aan bod.

 

Op de dag zelf is de vaste contactpersoon jullie aanspreekpunt. De kosten voor een huwelijksvoltrekking op Mensinge bedragen € 350 (maandag t/m donderdag) en € 450 op vrijdag en zaterdag. Interesse? Stuur een mail naar info@mensinge.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Fotoreportage

Het gehele jaar bestaat de mogelijkheid het landgoed te kiezen als locatie voor het maken van bruids- en familiefoto’s. Buiten de gracht mag vrij worden gefotografeerd.

 

Voor een reportage in en om de havezate dient u een afspraak te maken. De kosten bedragen €100 voor een fotoreportage van 1 uur (incl. toegangsprijs; max 5 personen). Ook buiten de openingstijden is een fotoreportage mogelijk.

825A9A4C-D8A1-430F-80DE-7E03828C41AD.jpeg

Voor alle mogelijkheden over trouwen en/of fotoreportages mail je naar: info@mensinge.nl.

We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact op.

IMG_4073.JPG
bottom of page