Trouwen

Havezate Mensinge is een prachtig decor voor het organiseren van uw huwelijksvoltrekking en het maken van een fotoreportage. Zowel de historische eetkamer met grote vensters en uitzicht op de gracht, als de sfeervolle salon met klassieke inrichting bieden een schitterende trouwlocatie.  

Trouwen in de Havezate

Met uitzondering van de maand december en januari is trouwen op Mensinge het hele jaar mogelijk. In bijzondere omstandigheden kan het bestuur echter besluiten dat trouwen in de havezate niet mogelijk is, bijvoorbeeld als gevolg van een speciale expositie. De prijslijst is op aanvraag beschikbaar.

Fotoreportage

Gedurende het gehele jaar bestaat de mogelijkheid het landgoed te kiezen als locatie voor het maken van bruidsfoto’s. Buiten de gracht mag vrij worden gefotografeerd. Voor een reportage in en om de havezate moet u een afspraak maken. De kosten bedragen €75,- voor een huwelijksreportage van 1 uur (incl. toegangsprijs voor bruidspaar, fotograaf en evt. kapster/kleedster).

Laat u overrompelen door de schoonheid van Mensinge als decor voor uw bruiloft of fotoreportage! U bent van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken. Voor het maken van een afspraak kunt u een mailtje sturen naar trouwen@mensinge.nl.

Openingstijden

Museum Havezate Mensinge is momenteel gesloten. Begin juni is het museum weer geopend van woensdag t/m zondag van 13.00 - 16.30 uur. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie.

Contact

Museum Havezate Mensinge

Mensingheweg 7

9301 KA Roden

050 501 5030

info@mensinge.nl

  • Twitter - Black Circle